Зовем се Страхиња Крстић. Ученик сам другог разреда ОШ ,,Јован Цвијић“ у Змињаку. Атлетиком се бавим од своје пете године. Тренирам за Спортско удружење ,,Атлетика Богатић“.

У почетку ми није ишло баш сјајно. На првом такмичењу сам био последњи и након тога сам био јако тужан. Међутим, захваљујући добрим тренерима – Вељи Планко и Мирољубу Ћирићу – постајао сам све бољи. Већ на следећем такмичењу одржаном у Белотићу (Ускршњи крос) освојио сам 1. место и то ми је дало ветар у леђа. Сваки пут сам бивао све бољи. Учествовао сам на многим такмичењима и на сваком сам освајао неко од прва три места.

Два пута сам био на Партизановом кросу. Учествовао сам и на кросу РТС-а где сам од осамдесеторо деце био седми, што је за мене тада био велики успех. На Госпојинском кросу у Шапцу сам био други. Ту су још и Улична трка у Панчеву – 1. место; Светосавска трка у Ваљеву – 2. место; Митинг АК Сурчин – 2. место; Сремски Карловци – 3. место.

Имам пуно такмичења иза себе, али и испред себе. Већ 25. децембра идем на такмичење у Атлетску дворану у Београд, где се надам медаљи. Укупно их имам 16 и не планирам ту да станем. Хвала мојим тренерима, родитељима и наставницима што верују у мене, а ја ћу се трудити да оправдам то поверење.