Министарство Просвете и за наредну школску годину планира бесплатне уџбенике за ученике. Право на бесплатне уџбенике ученик може остварити по једном од наведених основа:

1. из материјално угрожених породица, примаоце социјалне новчане помоћи,
2. који су у породици треће или свако наредно дете које је у систему школовања (друга два детета у породици не морају бити ученици наше школе),
3. који наставу похађају по ИОП-у.

I Сви заинтересовани ученици који испуњавају прва два услова, морају одељењским старешинама до 12.3.2018. доставити следеће документе:

1. решење којим се утврђује право на остваривање социјалне новчане помоћи, прилажу ученици који припадају материјално угроженим породицама;

2. потврду образовно – васпитне установе установе (школе / факултета) о својству ученика или студента, за свако дете у породици које је ученик / студент (осим за оне који су ученици наше школе), прилажу ученици из породица са троје или више деце која су у систему школовања.

II Заинтересовани ученици који испуњавају трећи услов, јављају се старешинама до 12.3.2018, али не прилажу никакву документацију, пошто школа већ има документацију о ИОП-у.

РОК: Пријаве и документација се предају искључиво одељењским старешина закључно са понедељком 12.3.2018.

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *