Ученик наше школе, Алексеј Панић из II-2, поред својих успеха у школи, ниже успехе и у спорту.
Алексеј тренира фудбал већ 4 године, три до четири пута недељно. Почео је као мали дечак, а сада већ стасава у веома талентованог фудбалера. Захваљујући свом труду, упорности, великим одрицањима и раду са тренерима савладао је многе вештине фудбала.

Његов таленат приметили су тренери и скаути Црвене Звезде, тако да наш Алексеј већ скоро 2 године брани боје Црвено белих. На многим турнирима убрао је плодове свог рада, освојио је преко 25 медаља и пехаре за најбољег играча турнира. Најдражу награду освојио је прошле недеље на одржаном међународном фудбалском турниру Чин-Чин на Златибору, где је у генерацији 2015. учествовала 41 екипа из околних земаља и Србије. Од преко 450 талентованих дечака, изабран је баш Алексеј као најперспективнији играч турнира.

Алексеј је доказао да није тешко бити одличан ђак са свим петицама и успешан фудбалер. Млађи брат је кренуо његовим стопама, само у улози голмана. Поред школе, децу треба бодрити, подржавати и усмеравати ка спорту. Надамо се да ће многи другари следити њихов пример и бити успешни спортисти.

Освојено 1. место на турниру у Темерину, 27.4.2024. године

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *