Градоначелник Шапца данас је наградио најуспешније ученике и наставнике основних и средњих школа са подручја града, за постигнуте резултате на републичким такмичењима које је организовало Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, у школској 2015/2016. години. Међу награђеним били су и Николина васић, ученица шестог разреда ОШ „Јован Цвијић“ и њена наставница ликовне културе Данка Милићевић.На свечаности организованој у Шабачком позоришту, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић честитао је награђеним ученицима и наставницима, и истакао да је ова награда један од начина да се Град захвали вредним ученицима и наставницима који наш крај представљају у најбољем светлу.


Ученици шестог разреда наше школе Николини Васић додељена је Видовданска награда Града Шапца пошто је на републичком и међународном ликовном конкурсу „Светосавље и наше доба“ освојила друго место из области калиграфије. Ментор калиграфске секције је наставница ликовне културе Данка Милићевић.


Поносан сам што је сваке године Позориште пуније него претходне, јер то показује да је све више деце и наставника из Шапца који остварују запажене резултате на републичким такмичењима. Град Шабац ће увек наградити и помоћи наставнике који више и марљивије раде са децом, рекао је градоначелник.

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *