У петак, 7. октобра 2022. године, двориште ОШ ,,Јован Цвијић“ у Змињаку на тренутак је постало позорница за све оне одважне ђаке који су желели да покажу свој дар. То су могли учинити учествујући на такмичењу ,,Ја имам таленат“, а чланови жирија и публика могли су да уживају у свакојаким тачкама: глуми, певању, плесу, гађању луком и стрелом, свирању гитаре, маневрима са фудбалском лоптом, пантомими…


Прво место у категорији девојчица заузела је Ива Младеновић из трећег разреда која је изводила гимнастичку тачку. Друго место припало је Лани Баштовановић и Јани Секулић из трећег разреда које су својим телима правиле облике слова. Треће место поделиле су Јана Секулић, Вања Лукић, Хелена Томић и Нина Гавриловић из четвртог разреда. Оне су свирале гитару и певале, а у томе им је помогао и један дечак из истог одељења – Матеја Васић.
За прво место у категорији дечака изборио се Петар Баштовановић из трећег разреда који је плесао руски плес. Друго место освојио је Лазар Ђурђић из трећег разреда који је сам направио лук и стрелу, а онда нам и демонстрирао како изгледа гађање. Треће место припало је Страхињи Крстићу који је окупљенима показао шта све уме са фудбалском лоптом.

Окушали су се и неки учитељи, али вам нећемо открити који – погледајте слике и сазнајте!

1. место у категорији девојчица – Ива Младеновић, гимнастика
1. место у категорији дечака – Петар Баштовановић, руски плес

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *